Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju dziedātājas Lauras Railas sadarbība ar Zviedrijas mūzikas projektā iepazīto afrikāņu izpildītāju Allone (abi attēlā) izrādījusies ļoti veiksmīga. Abi kopā ierakstījuši jau otro dziesmu, un drīzumā Āfrikā tiks izdots Allone albums ar mūsu Lauras piedalīšanos.

DELFI Izklaidei atklāj Laura, nupat tapis abu otrais kopīgais skaņdarbs Celebration. Dziesma esot īpaša ar afrikāņu melodiju elementiem. Tā ir kā priekšvēstnesis vēl vienam priecīgam notikumam.

Allone, kurš Āfrikā un dzimtajā Togo esot īpaši atzīts mākslinieks, izdos savu mūzikas albumu, kurā iekļautas tiks arī trīs kopā ar Lauru sarakstītas un iedziedātas dziesmas. „Esmu pozitīvi satraukta, tas ir ļoti interesanti, ka mani varēs klausīties Āfrikā. Jau tagad vietējā televīzijā tiek rādīts mūsu kopējais klips," par panākumiem tālajā zemē jūsmo Laura.

Latviešu dziedātāja ar Allone iepazinās 2012.gada oktobrī Zviedrijā un kopš tā laika sadarbojas. Pirms gada tika izdota abu kopdziesma How strong we are, nofilmēts arī klips. „Ir liels gandarījums, ka mūsu sadarbība nav apstājusies, tā turpinās. Varu pačukstēt, ka ir ierakstīta vēl viena dziesma salsas ritmos," stāsta dziedātāja.

Pats Allone atzīst, ka ar latviešu dziedātāju viņam ir viegli sastrādāties. „Koncertēju pa Eiropu - Vāciju, Franciju, Spāniju, Angliju, nesen arī divas reizes uz vairākām nedēļām biju Togo. Pēc manām uzstāšanām dīdžejs spēlē arī manas un Lauras dziesmas, un cilvēkiem tās patīk," stāsta Allone.

Redzot, ka cilvēkiem patīk šāda internacionāla savienība, abi dziedātāji ir iedvesmas pilni sadarboties arī turpmāk. „Man šķiet, ka mūsu tandēms ir interesants, tas gan izskatās, gan skan eksotiski," piebilst Laura.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!