Foto: Publicitātes foto

Savā jaunajā mūzikas video klipā "Ross & Rach", dziedātāja Laura Rizzotto ieved stāstā, kā tikt pāri šķiršanās procesam. Video veidots ar nostalģisku atsauci uz leģendāro seriālu "Draugi" ("Friends".

Laura Rizzotto, kuru Latvijas publika vislabāk pazīst kā mūsu valsts pārstāvi 2018. gada "Eirovīzijā", piedāvā jaunu skaņdarbu un video, ko veidojusi kopā ar savu māsu Karolīnu.

Savā jaunākajā dziesmā "Ross & Rach" šobrīd Losandželosā dzīvojošā dziedātāja un dziesmu autore Laura Rizzotto sniedz deviņdesmito gadu garšu, atsaucoties uz seriāla pāru attiecību līkločiem. Laura dziesmā izstāsta arī savu personīgo stāstu.

Kā portālu "Delfi" informēja māksliniece, "Draugu" seriālā Ross un Reičela te šķiras, te atkal saiet kopā un beigās paliek kopā. Bet Lauras pašas mīlas stāsts vairāk līdzinoties Monikas un Ričarda romancei, kas tomēr neizdzīvoja visus kāpumus un kritumus.

"Šī dziesma ir autobiogrāfiska un runā par disfunkcionālām attiecībām," skaidro Rizzoto.
Laura Rizzotto ir brazīļu izcelsmes dziedātāja ar latviešu saknēm. Laurai ir dubultā pilsonība, un viņa pārstāvēja Latviju 2018. gada "Eirovīzijā", izpildot savu oriģināldziesmu "Funny Girl" gandrīz 200 miljonu skatītāju auditorijai. Lielajam finālam gan Latvijas pārstāve togad nekvalificējās, ierindojoties pusfināla 12. vietā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!