Foto: Mango
Grupa "Leģions", kurā apvienojušies pazīstami Latvijas rokmūziķi, veiksmīgi aizvadījusi vairākus koncertus un tagad nolēmuši savas dziesmas apkopot arī albumā, uzsākot intensīvu darbu ierakstu studijā Rīgas kinostudijas telpās, informēja grupas pārstāvji.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Legions_Liekot_roku_uz_sirds.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Leģionu" veido pazīstamie liepājnieki un agrākie grupas "Līvi" dalībnieki Aivars Brīze, Tomass Kleins un Vilnis Krieviņš, pieaicinot grupas "Remix" basģitāristu Eduardu (Edžu) Glotovu.  

Šonedēļ radiostacijās nonāks grupas jaunais singls " Liekot roku uz sirds", kuras autori ir Tomass Kleins un Guntars Račs, kas jau agrāk kopā radījuši dziesmas gan "Līviem", gan "Fominam un Kleinam", gan arī Andra Ērgļa un grupas Cacao albumam.  Jaunā dziesma ir par vissvarīgāko šajā dzīvē, par solījumu mīlēt līdz pasaules galam.

Grupa "Leģions" loģiskā veidā izveidojās jau pagājušajā gadā, kad Aivars Brīze uzsāka starptautisku projektu "Rock Legion", dodot iespēju jaunajām Latvijas rokgrupām parādīt savas spējas un kāpt uz lielās skatuves dažādās Latvijas vietās.

2. augustā grupa ar jaunajām dziesmām būs galvenie viesi rokmūzikas festivālā "Saldus saule", kurš jau 21.reizi norisināsies Saldus pilsētas Kalnsētas parka estrādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!