Foto: Mango
Šonedēļ viena no populārākajām pašmāju dziedātājām LieneCandy jeb Liene Bronuša (attēlā) savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi vienlaicīgi divus videoklipus, no kuriem viens tapis Maiami.

Marta sākumā LieneCandy devās uz Maiami, kur apmeklēja ikgadējo deju mūzikas konferenci, un toreiz viņa savā Facebook profilā atklāja, ka šī brauciena laikā viņai radusies lieliska iespēja bez maksas tikt pie videoklipa.

"Notiek filmēšanas process jaunai dziesma, video uzņem pieci melnādaini forši čaļi, kuri strādājuši kopā ar 50 Cent un citiem māksliniekiem. Puiši izdomāja uzfilmēt video vienkārši tāpat par brīvu, jo es viņiem iepatikos," lepojās dziedātāja.

Tagad LieneCandy Maiami uzņemto dziesmas Party Ain't Over klipu publiskojusi, un tas, kā jau ierasts, sabiedrību sadalījis divās daļās - vieni par dziedātājas gorīšanos peldkostīmā pludmales smiltīs ir pilnīgā sajūsmā, bet citi pārmet profesionalitātes trūkumu un video vājo kvalitāti.

Sociālajā tīklā draugiem.lv Liene Candy atzinusi, ka viņai pašai par šo klipu ir gana daudz kritikas, bet atzinusi, ka "visu līdzsvaro" fakts, ka klips viņai "ticis par brīvu".

Uz citām kritiskām piezīmēm LieneCandy atbildējusi ar daudzu ierasto aicinājumu pirms kritizēšanas pašiem kaut ko izdarīt un pārmetusi latviešiem tipisko vēlmi otru "apēst pusdienās".

Vienlaicīgi ar Maiami nofilmēto klipu LieneCandy prezentējusi arī video dziesmai Living in a Fantasy, kurā dziedātāja izdzīvo "Pelnrušķītes sapni", vienlaicīgi iejūtoties gan apkopējas, gan populāras dziedātājas tēlos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!