Foto: Mango
Divu dienu un divu nakšu ilgais pludmales festivāls "Tele2 Baltic Beach Party" Liepājā ir noslēdzies. Ap diviem naktī kā svētku kulminācija nogranda iespaidīgs ugunšovs virs jūras. Ar to gan festivāls nebeidzās – uz skatuvēm kāpa pēdējie mūziķi, bet deju teltīs jaunieši bija tik pamatīgi iesiluši, ka vairums salūtu pat nepamanīja. Jautrība festivāla teritorijā turpinājās līdz rīta gaismai.
Pludmales festivāla laikā ierosināti 14 krimonālprocesi, no kuriem lielākā daļa jau atklāti. Tāpat policija pārbaudījusi apmēram 68 persona, no kurām 24 nosūtītas uz ekspertīzi narkotisko vielu klātbūtnes noteikšanai organismā. Konstatēti arī vairāki narkotisko vielu glabāšanas gadījumi.

Aģentūrai "LETA" Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas priekšniece Sintija Virse apstiprinājusi, ka Liepājas pludmales festivālā aizturēts arī kāds dīdžejs, TV raidījuma vadītājs, pie kura atrasti 0,3 grami zaļganas krāsas masas, iespējams, marihuāna. Viela nosūtīta ekspertīzei. Arī persona nosūtīta uz ekspertīzi narkotisko vielu klātbūtnes pārbaudei. Visticamāk, šī persona tiks saukta pie adminstratīvās atbildības.

Arī iepriekšējos gados Liepājas pludmales festivālā aizdomās par narkotisko vielu lietošanu tika aizturētas sabiedrībā pazīstamas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!