Foto: Mango
Pamazām noslēgumam tuvojas grandiozais "Tele2 Baltic Beach Party" pludmales festivāls. Otrās dienas vakarā cilvēki Liepājas pludmalē gan izskatās nedaudz sagurušāki, bet lieliskā mākslinieku izlase uz Lielās skatuves un Roka skatuves, kā arī dīdžeji daudzajās deju teltīs gods godam rūpējas par labu noskaņojumu.
Kā trešie šovakar uz Lielās skatuves kāpa krievu rokgrupa "Bi 2", kas publiku uzkurināja ar saviem labākajiem hitiem. Dzirdējām gan "Varvaru", gan "Pulkvedi", neizpalika arī "Skolzkije uljici", un pirmatskaņojumu Latvijā piedzīvoja "Bi 2" stilā ieturētā "Moja muza iz jevrosojuza". Jaunajam skaņdarbam piemīt visas nepieciešamās kvalitātes - lipīgs meldiņš un prātā paliekoši vārdi,- lai tas kļūtu par jaunu hitu.

Liels prieks uz Roka skatuves bija redzēt pašmāju liriskos klaidoņus - "The Hobos", jo savus cienītājus ar biežiem koncertiem viņi vis nelutina.

Jāatgādina, ka arī šonakt gandrīz blakus Roka skatuvei festivāla teritorijā darbojas "Mango" telts, kurā ir iespēja iepazīties ar Aizkulišu Karali un viņu pavadošajām daiļavām, nobaudīt gardu mango dzērienu un par atmiņu nofotografēties ar telts noslēpumainajiem varoņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!