Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju dziedātāja Linda Leen (attēlā centrā) pēdējo gadu laikā izcēlusies ar īpaši pārdomātiem skatuves tērpiem, no kuriem vairums ir ne tikai uzmanību piesaistoši, bet arī lieliski izceļ skatuves mākslinieces sievišķīgās ķermeņa formas.

Aizvadītajā nedēļas nogalē dziedātāja savu gaumi un oriģinālo pieeju tērpu izvēlei apliecināja apdrošināšanas grupas PZU organizēto svinību laikā - kompānija atzīmēja savu ienākšanu Latvijas tirgū.

Par godu šim notikumam svinībās, kuras apmeklēja arī kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, uzņēmēji uzstāties bija uzaicinājuši tieši Lindu.

Uz Rīgas Mākslas telpas skatuves dziedātāja kāpa ļoti neparastā tērpā, kas darināts no mežģīnēm un radīja iespaidu, ka zem tā Linda Leen ir pilnīgi kaila un tikai volāni rotaļīgo nosedz viņas pikantākās ķermeņa daļas.

Koncerta laikā, kā jau tas ierasts, dziedātāja arī pārģērbās, kā otro tērpu izvēloties gaišu zīda kleitu, kas, lai gan pilnībā nosedza viņas augumu, acis piesaistīja ar draisku augšdaļas izgriezumu, kas skatieniem atsedza Lindas Leen melno krūšturi.

Galerijā: ieskats Lindas Leen tērpu izvēlē PZU svinību laikā un citos nesen notikušos pasākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!