Okartes skatuve apvienības 4vēji meitenes Māra Katarska jeb Katarsky un Madara Grēgere jeb Madry (abas kopā attēlā) pēc šova izveidojušas meiteņu duetu un ar provokatīvu foto sesiju piesaka savu debijas koncertu klubā Dstyle.

Fotogrāfijas, kuru autors ir Raimonds Birkenfelds, Māra Katarska sarunā ar DELFI Izklaide raksturo kā pavasarīgu un romantisku projektu, ar kura palīdzību jaunās dziedātājas mēģina atrast sevi.

Tērpi, kuros meitenes redzamas attēlos, ir dziedošo dvīnīšu Drozdoviču darinājums, kas tapis, māsiņām sadarbojoties ar Mondolini. Madry un Katarsky esot lielas dvīnīšu apģērbu līnijas fanes.

Ar pikanto fotosesiju meitenes piesaka sava muzikālā dueta debiju. Jau šopiektdien, 23. martā, ar akustisko koncertu Dstyle Lounge meitenes beidzot atrādīs, uz ko ir spējīgas muzikālā ziņā. Jaunās dziedātājas muzicēs kopā ar grupas nu un puišiem Valteru Osi un Didzi Bordo.

"Tas nebūs parasts koncerts, bet gan pilnīgi kas jauns. Dzirdēsiet dažāda stila mūziku interesantās aranžijās," sola Māra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!