Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa mēdza ļoti bieži priecēt plikumu fanus, jo krietnu laiku izģērbties un provokatīvi uzvesties bija viņas ierastais stils. Nu viņa apbēdinājusi šo izdarību mīļotājus, jo mainījusi dzīvesveidu un nožēlo pagātnes izgājienus.

24 gadus vecā dziedātaja nesen viesojās šovā "Zach Sang", kur atklāja, ka savu populārā hita "Wrecking ball" video viņa atceroties ar šausmām un nemaz nevēloties vairs redzēt.

"Tas ir kaut kas, ko tu nevari izdzēst. Šūpoties plikai uz tās demontāžas bumbas – tas dzīvos mūžīgi. Ja to izdara ar tādu troksni kā es – tad tas ir uz palikšanu. Man ar to nāksies sadzīvot," nožēlā par skandalozo klipu dalījusies Mailija.

Dziedātājai ir bažas, ka šis tēls viņai kā zīmogs paliks uz visu dzīvi. "Es vienmēr esmu "tā plikā uz bumbas", un man nav ne jausmas, cik ilgi man tas vilksies līdzi," atzīst Sairusa, "Mans lielākais murgs ir ka, šo dziesmu atskaņos manās bērēs."

Atgādinām, ka 2013. gada 9. septembrī publiskotais "Wrecking ball" videoklips sasniedza skatījumu rekordu vietnē "Vevo", jo jau pirmajā diennaktī pēc publicēšanas tas tika skatīts 19,3 miljonus reižu. Dziesmas autors Saša Skarbeks sāktonēji dziesmu rakstījis, domājot, ka to izpildīs Bejonsa Noulza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!