Foto: Privātais arhīvs

Populārā dziedātāja Laura Reinika jaunākais videoklips jeb "mājas video", kas eksotiskajā Dominikanas Republikā tapis dziesmai Kokosrieksts, jau guvis plašu rezonansi ne tikai klausītāju, bet arī nozares kolēģu aprindās.

Kamēr vieni uzteic dzīvespriecīgā un labākajās ceļojumu video tradīcijās filmētā klipa saulaino un jautro noskaņu, citus jestrā filmiņa sarūgtinājusi.

Savā sociālā tīkla Facebook profilā pašmāju dziedātājs, dīdžejs un modelis Markus Riva (attēlā) nācis klajā ar skarbu Reinika Kokosriekstam veltītu atklāsmi, paziņojot, ka, "ja gaumes nav, tad nav".

Viedokļu apmaiņā par videoklipa kvalitāti nav kavējušies iesaistīties arī Rivas profila sekotāji, papildinot autora paziņojumu ar tādiem komentāriem kā "par gaumi nestrīdas, par gaumi ņirgājas", kā arī retoriski vaicājot, "vai to [gaumi] nav iespējams uztrenēt?".

Tāpat lietā likts kāda cita Latvijas šovbiznesa pārstāvja - Andra Kiviča - spilgtākais teiciens "Vai nu ir, vai nav", kas iekļauts nesen izdotajā mūziķa aforismu grāmatiņā.

Savu vērtējumu izteicis arī pašmāju modes aprindās cienītais blogeris Deniss, videoklipam dāvājot pat nepiedienīgus apzīmējumus, kā arī uzrunājot kādreizējā kluba Dstyle īpašnieci Santu Kolu, jokojot par pērnajā gadā izskanējušajām baumām par Kolas un Reinika attiecībām.

"Tādu iespēju esi palaidusi garām - tikt Laura Reinika Klipā. Nevajadzēja tomēr šķirties (..) Ja ne jūsu attiecības, es par Laura Reinika daiļradi vispār nebūtu dzirdējis.

Pati zini, kā mums ar integrāciju," rakstīja Deniss, uz ko nekavējās atbildēt arī Kola. "Es jau domāju, Denis Ševeļov, vai tiešām kaut ko nepateiksi par šo tēmu, un re! Nepagāja ne trīsdesmit minūtes, kad beidzot sagaidīju."

Denisa un Kolas savstarpējā domu apmaiņā iesaistījusies arī dziedātāja LieneCandy, tiesa, ievērojot salīdzinoši diplomātisku nostāju.

"Man nav, ko teikt. Visu, ko rakstīju, izdzēsu, jo negribēju aizskart kāda jūtas. Lai arī kā gribētos pateikt kaut ko sulīgu. (..) Iespējams, ka aizskartu tēmu, kura attiektos ne tikai uz šo jaunieti. Sāktos pārāk liela brēka," raksta Liene.

Jāteic, ka diskusijai par Kokosriekstu uzņemot apgriezienus, citi sociālo tīklu lietotāji, rezumējot videoklipā redzēto, vēlāk iekarsuši vēl vairāk nekā Deniss.

"Nu, piekrītu Markam Rivam - dziesma lipīga un tā, bet klips vairāk atgādina atskatu par tusiņu Dominikānas Republikā. Un tās fināla kustības? Nu, Lauri, paņem taču horeogrāfu! Saša tik cool dejo - vai tad nu nav, kas izdomā soļus?" raksta Edgars Salvis Ozoliņš.

Savukārt Ilze Cimoška Cimo aizdomājusies ne tikai par videoklipa, bet pašas dziesmas kvalitāti: "Kaut kā bija šis klips paskrējis man garām. Tagad apskatīju. Nē, nu tas vienkārši ir unikums! (..) Kaut kas galīgi nav kārtībā.

Kā var šādu dziesmu "ko redzu, par to dziedu" sarakstīt? Kā var tādu klipu, es atvainojos, bet ar omēm "producentēm", ar super mega horeogrāfiju un "dziļo" ideju pasniegt vērtēšanai vispār? (..) Man ir nelabi."

Visbeidzot diskusiju noslēdzis vēl kāds pašmāju šovbiznesa aktualitātes pārzinošs klausītājs. "Vēl viena perfekta diena. Tagad laikam modē bezstils," rezumē Arnis Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!