Latviešu multimākslinieks Markus Riva (attēlā bez biksiņām) īpaši manāmi paspīdējis telekanāla NTV Mir Baltic šova Gribu pie Meladzes kārtējā raidījumā. Svētdienas, 26. oktobra, raidījumā mūziķis šokējis krievu šovbiznesa grandus, uzstāšanās laikā noraujot bikses.

Šova Gribu pie Meladzes kārtējā sērijā to, kuri dalībnieki paliek šovā, izšķīra krievu zvaigžņu žūrija. Katram no krievu skatuves grandiem bija jāizvēlas kāda no puišu grupām, kas piedalās konkursā, ko ņemt savā paspārnē, lai apmācītu šovbiznesa viltībās. Tie, kurus neviens neizvēlējās, no šova bija spiesti izstāties.

Rivas blice uzstājās kā pēdējā, izpildot populāro Rikija Mārtina hitu Livin' la Vida Loca. Mūsu mūziķi pieteica kā mākslinieku no Latvijas, kurš "atstājis zvaigžņoto dzīvi un lielos honorārus Latvijā, lai brauktu uz Krieviju un piedalītos Meladzes šovā".

Mūsu mūziķa un viņa abu šova kompanjonu priekšnesums jau no sākta gala bija iespaidīgs - tajā tika izmantoti īpaši vizuālie efekti, un Riva uz skatuves locījās kā neprātīgs, ar trakulīgo deju izsaucot sajūsmas vētru, kā skatītāju, tā žūrijas rindās.

Kronis visam bija mūziķa striptīzs dziesmas laikā. Vispirms Riva dziedot nometa savu balto žaketi, bet pēc tam ar kolēģa palīdzību tika vaļā arī no elegantajiem šortiem, uz skatuves paliekot vien baltās, apspīlētās apenēs, kas izcēla mūziķa vīrišķo mantību.

Meitenes zālē sajūsmā spiedza, un arī žūrijas dāmas ilgi nespēja valdīt priekpilnās emocijas pēc Rivas mantības apskatīšanas.

Mūziķi tika pie iespējas turpināt šovu - viņus savā paspārnē ņemt izvēlējās Poļina Gagarina. Taču šim paziņojumam sekoja šokējoša ziņa no viena grupas dalībnieka puses - puisis izlēmis pats izstāties no šova, jo viņam ieplānotas kāzas.

Šovbiznesa grandus pārsteidza puiša lēmums izstāties, kad tikts tik tālu, bet viņi izlēma Rivam un viņa otram atlikušajam kolēģim dot iespēju turpināt šovu, pievienojot abiem puišiem divus no izbalsoto grupu dalībniekiem. Jau nākamajā sērijā tiks noskaidrots, kuri divi laimīgie tie būs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!