Foto: Vida Press

Dziedātāja Meraija Kerija, kura šogad svinēja 42 gadu jubileju, turpina iepriecināt fanus ne tikai ar skanīgo balsi, bet arī krāšņajām auguma aprisēm - tieši tās šogad piesaistīja visvairāk uzmanības Ziemassvētku šovā Ņujorkā.

Pagājuši jau 20 gadi, kopš Kerija laida klajā savu slaveno Ziemassvētku hitu All I Want for Christmas Is You. Šo gadadienu dziedātāja atzīmējusi ar koncertu Ņujorkas centrā ikgadējās svētku egles iesvētīšanas ceremonijas laikā.

Pirmajam iznācienam kopā ar Salatēti Meraija bija izraudzījusies īsu, spilgti sarkanu kleitiņu, rotātu ar svētku motīviem, kas atsedza gan viņas slaidās kājas, gan izteiksmīgo dekoltē.

Nākamais tērps bija pat vēl iespaidīgāks nekā pirmais - Kerija bija izraudzījusies greznu, pieguļošu sudrabaini balti kleitu ar kažokādas apmetni, kas, pēc ekspertu domām, izskatījies burvīgi.

Turklāt mūziķi nenobiedēja aukstais laiks, kas vētras "Sendija" paplosītajā Ņujorkā iestājies agrāk nekā parasti. Viņa parādījās uz svētku skatuves visnotaļ atkailinātos tērpos, bet rokās bija uzvilkusi tikai plānus zīda cimdiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!