Foto: EPA/LETA

Miljonāre un britu talantu šova Britain's Got Talent zvaigzne Sjūzena Boila (attēlā) šonedēļ pārsteigusi visus tos, kas ar lielu aizrautību seko līdzi viņas gaitām – sieviete pieteikusies darbā par kasieri.

52 gadus vecā dziedātāja pieteikusies par kasieri bukmeikeru kompānijas Landbrokes filiālē savā dzimtajā pilsētiņā pēc tam, kad ieraudzījusi likmju pieņēmēju biroja logā izkārtni, ka tiek meklēti darbinieki.

Kā vēlāk ārzemju medijiem atklāja filiāles menedžeris Devids Korrs, Sjūzena ienākusi bukmeikeru kantorī un pavēstījusi, ka vēlas iesniegt savu kandidatūru brīvajai vakancei.

Filiāles pārstāvis dziedātāji paskaidrojis, ka viņai savs pieteikums jāiesniedz virtuāli - Landbrokes mājas lapā -, un Boila viņa padomam arī paklausījusi. Šonedēļ viņa saņems atbildi, vai ieguvusi kasieres darbu.

Par stundas darbu Sjūzena saņemtu aptuveni 6 mārciņas, taču kāds vietējais pilsētiņas iedzīvotājs medijiem jau paziņojis, ka tik bagātai sievietei nauda nav svarīga - viņa vienkārši vēloties justies iederīga starp vietējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!