Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās grandiozais TV3 šovs Izklausies redzēts jeb slavenību "popiela", kurā kā viesmākslinieks uzstājās arī apvienības Credo līderis Guntis Veits (attēlā kreisajā pusē), un tieši viņa priekšnesums kļuva par vienu no vakara apspriestākajiem notikumiem.

Vienā no šova raidījumiem Veits bija uzaicināts piedalīties žūrijā un izvērtēt dalībnieku priekšnesumus, un redzētais uz mūziķi atstāja tik neizdzēšamu iespaidu, ka viņš finālā visus nolēma pārsteigt ar grandiozu performanci.

Veits finālā pārtapa par leģendāro skatuves mākslinieci Olgu Rajecku, un Credo līderis tērpies brunčos un apvilcis blondu parūku izpildīja Rajeckas šī gada Eirovīzijas nacionālās atlases jestro kompozīciju Saule riet.

Vēl jo efektīgāku priekšnesumu darīja fakts, ka kopā ar Veitu uz skatuves tērpušies sieviešu drānās kāpa arī pārējie Credo dalībnieki un izpildīja tikpat jestru tautisko deju danci, kādu Olga nodemonstrēja Eirovīzijas atlasē.

Lieki teikt, ka mirklī, kad Veits spēra pirmo soli uz Izklausies redzēts skatuves, filmēšanas studiju pāršalca ovācijas un aplausi, un līdzīga reakcija bija novērojama arī sociālajos tīklos, kur ne viens vien raidījuma skatītājs paziņoja, ka slavenību "popielā" uzvaru patiesībā esot pelnījis Guntis.

Arī pati Olga šo priekšnesumu uztvēra ar humoru un uzstāšanos nodēvēja par ģeniālu, bet vislielāko sajūsmu un smieklus viņai raisīja Credo bundzinieka Gundara Lintiņa grandiozās pārvērtības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!