Foto: Publicitātes foto

Pēc šova Dziedošās ģimenes tautā milzu popularitāti ieguvusī grupa Riči (attēlā), kurā muzicē Kaspars Pudniks un Ritvars un Kaspars Sunīši ceturtdienas, 9. augusta, pēcpusdienā paziņojusi Latvijai šokējošu vēsti – grupa negaidīti beidz savu pastāvēšanu pašā koncertturnejas karstumā.

"Esam nostrādājuši kopā ļoti ilgus gadus, un pēdējie trīs no tiem ir bijuši ļoti saspringti koncertu grafika ziņā. Visādi ir gājis, taču pēdējā gada laikā kolēģu izrādītā vienaldzība un attieksme pret darbu man vairs nav pieņemama un izturama.

Es arī esmu tikai cilvēks un varu pavilkt tik, cik varu, un vairāk es nevaru! Ja nejūtu atbalstu komandā, tad cauri ir," DELFI Izklaidei populārās grupas izjukšanas iemeslus skaidro Riču runasvīrs Pudniks.

Šis paziņojums nāk pavisam negaidīti, jo vēl pavasarī Riču ģimene sacentās par iespēju pārstāvēt Latviju Jaunajā vilnī un sprieda, ka, tā kā tēvzemē slavas virsotnes jau sasniegtas, laiks spert soli tālāk un iepazīstināt ar savu daiļradi klausītājus visā pasaulē.

"Savulaik bija Gipsy Kings, un mēs kopā ar Rudēvičiem varētu piedāvāt ko līdzvērtīgu, ar ko paņemt visu pasauli," vēl pavisam nesen portālam Delfi lielos plānus iezīmēja Pudniks, minot, ka puiši ir degsmes pilni, tātad viss izdosies.

Vēl nesen Pudniks lepojās ar Riču koncertu apmeklētību, taču nu paziņo par pēdējo sešu šovu atcelšanu un atklāj, ka tik labi nemaz nav gājis - grupa izjūk arī naudas dēļ.

"Koncerttūri uzsākām labi, taču pārlieku lietainā vasara nesa lielus finansiālus zaudējumus šim projektam, kas arī ir galvenais iemesls tā apturēšanai. Paldies visiem, kuri apmeklēja šos skaistos koncertus, un piedodiet visi, kuriem jau bija iegādātas biļetes uz pēdējiem sešiem koncertiem," faniem atvainojas grupas runasvīrs.

Viņš atklāj, ka vēl nav īstas skaidrības par to, ko katrs no dziedošās trijotnes varētu darīt tālāk, taču apstiprina, ka puiši lauzties pa šovbiznesa labirintiem turpinās atsevišķi.

"Kā jau teicu, grupas Riči galvenais izjukšanas iemesls ir man nepieņemamā Rinaldo un Sunīša attieksme pret darbu un zināmā mērā pret savu dzīvi. Tagad mums katram būs jācīnās par sevi pašam, neviens vairs neviena cita vietā neko nedarīs," dusmīgs uz nu jau bijušajiem kolēģiem ir aktīvais Pudniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!