Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Marija Naumova (attēlā) šobrīd dzīvo Parīzē, bet kā vienīgā Eirovīzijas uzvarētāja no Latvijas viņa, uz dažām dienām iegriežoties dzimtenē, uzstāsies arī Eirodziesmā Ventspilī, kur jaunie mūziķi sacentīsies par pasaules slavu. Marijai ir arī savs viedoklis par jaunajiem censoņiem.

"Pērnais gads Latvijas mūzikā kopumā bija traģisks - Mārtiņš Freimanis aizgāja, veselības problēmas Arnim Mednim, Laimim Rācenājam. Jaunas mūziķu paaudzes nav. Skatoties šovus, rodas iespaids, ka būt populāram ir tik vienkārši. Tas nav - iznākt uz skatuves un pozēt fotogrāfiem.

Agrāk publikācijās stāstīja par cilvēkiem, tagad raksta par viņu kaimiņiem, brāļiem. Kiviča mīlas stāsti un kaut kāda Kombuļu Inese. Tiešām nav par ko rakstīt? Cilvēki gatavi izģērbties un izrādīt netīro pusi, lai tik par viņiem rakstītu. Laikam jau pietrūkst talanta, ja jāstāsta par to. Ja mākslinieks sāk izģērbties fotogrāfijās, viņam neiet," intervijā žurnālam Ir stāstījusi Naumova.

Arī pašai Marijai, protams, ir izteikti piedāvājumi fotografēties kailai, bet viņa vienmēr atteikusi. "Kāpēc lai es to darītu? Ja izģērbties vajadzētu teātra izrādē, kur tam ir kāds mērķis un attaisnojums - lūdzu! Izģērbties tikai izģērbšanās dēļ - ne. Skatos uz talantīgo Meraiju Keriju ar fantastisko balsi, un man viņas žēl, jo mēģina koncertos atkailināties."

Šobrīd Marija, kā pati atzīst, ir "simtprocentīga māmiņa" savam gandrīz pusotru gadu vecajam dēliņam Arturam un no mājas ārā neraujas. Un pārmetumi par "dzīvošanu uz vīra rēķina" dziedātājai ir ļoti sāpīgi.

"Neko savā dzīvē neesmu darījusi ar mērķi - lai tik man būtu nauda. Man nekad nav bijis daudz naudas. Esmu lūgusi Dievu, lai man ir tik daudz naudas, ka varētu palīdzēt tuvajiem.

Latviešiem skauž turīgi cilvēki neatkarīgi no tā, vai nauda pašu nopelnīta, vai nozagta. Manai draudzenei ir kabriolets. Uz kredīta. Viņa strādā ļoti daudz. Apstājoties pie luksofora, uz viņu tāpat skatās nicīgi, nosakot: "Gan jau vecis uzdāvinājis"," intervijā sūdzas Marija, kurai pašai arī gadījies līdzīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!