Asprātīgā pašmāju grupa "Gapoljeri", kuri sevi sauc arī par virtuves kabarē apvienību, jaunajā dziesmā "Paliek siltāk" piedāvā risinājumu augstajām apkures izmaksām.

"Tuvojoties apkures sezonai, tikām sabiedēti, ka energoresursu cenas būs augstākas par Gaiziņu un būs jaizdara izvēle – ēst vai sildīties. Tas lika aizdomāties par pārziemošanu siltajās zemēs, par to, kā sevi varētu palutināt, ja visu naudu nevajadzētu iegrūst skursteņos," par iedvesmu jaunajai dziesmai stāsta apvienības līderis aktieris Kristians Kareļins.

Skaņdarbs tapis sadarbojoties ar producentu Jāni Eglīti. Savas soloģitāras pēdas dziesmā atstājis arī ģitārists Egils Leimanis.

Šīs vasaras sakumā grupa izdeva minialbumu ar dziesmām zaļumballes noskaņās "Kur Tu esi?", bet šobrīd aktīvi darbojas, lai jau 2023. gadā pie klausītājiem nonāktu grupas trešais albums. Grupas daiļradi raksturo dzivespriecīgas melodijas par mazo cilvēku lielajiem izaicinājumiem.

Virtuves kabarē apvienībā darbojas solists Kristians Kareļins, basģitārists Artis Drozdovs, bundzinieks Normans Bārbals, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš un Normunds Zālamans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!