Foto: Publicitātes foto

Populārā grupa "Citi zēni" 21. martā prezentē videoklipu un dziesmu, kam dots nosaukums "Vecumdienas". Ar šo skaņdarbu puiši piesaka gaidāmo albumu, kam jānāk klajā rudenī.

Grupas "Citi Zēni" jaunākais veikums dzīvajā izpildījumā bija dzirdams jau februārī mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta Mikrofons" izskaņā, taču dziesmu "Vecumdienas" kopā ar grandiozu videoklipu grupa prezentē tikai tagad.

"Nav viegli pieņemt faktu, ka mēs visi kļūstam vecāki. Mums vienmēr bijis interesanti apdomāt to, kādi būsim, kad varēsim saukt sevi par senioriem. Vai mums būs izejamie trauki sekcijā, vai mēs arī iegādāsimies TV programmu laikraksta versijā, vai arī mums būs divi pāri ar brillēm?" šādus jautājumus par grupas jaunāko veikumu mudina apdomāt solists Dagnis Roziņš.

Dziesmas tekstu galvenokārt radījis Jānis Pētersons, kurš tā nozīmi komentē, kā "svarīgu atklāsmi pašam sev, tuvojoties trīsdesmit gadu slieksnim". Videoklipu veidojis režisors un Jaunā Rīgas teātra aktieris Toms Harjo.
Lai svinētu singla izdošanu, grupa "Citi zēni" ielūdz savus atbalstītājus uz prezentācijas pasākumu "Vecumdienu ballīte" 25. martā Rīgas klubā "Biedrība".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!