Foto: Publicitātes foto
Ja nauda kabatā un rokā ģitāra, tad vairs netrūkst nekā, lai laistos bohēmā - tā uzskata grupa "Crazy dolls", izdodot savu jaunāko singlu "Nauda kabatā".

Kā portālam "Delfi" stāsta mākslinieki, jaunā dziesma ar lipīgo piedziedājumu ir ironisks stāsts par naudas nozīmi cilvēku dzīvē. Par to, kā ikdienā pārlieku nododamies tās dzīšanai rokā un cik patiesībā nesvarīgām lietām to tērējam. "Nauda kabatā" atgādina, ka svarīgās lietas dzīvē ir vienkāršas, bet vienkāršās lietas daudz nemaksā. Dziesma ietērpta 100% mažorīgā "Crazy dolls" skanējumā. Tās vēstījumā jaušamas norādes arī uz pašlaik tik aktuālo zaļo dzīvesveidu, ko var attiecināt ne tikai uz salātu ēšanu, bet arī uz uzdzīvošanu.

Grupai singlā izdevies integrēt pat mūsdienās katrai popdziesmai teju obligāto hiphopa pantiņu, kas "Crazy dolls" interpretācijā padara to īpašu, jo liek pasmaidīt vēl platāk, skaidro grupa. "Crazy dolls", par kuras repertuāru atbild tās dalībnieki Midis un Mārtiņš Poļakovskis, atgādina, ka liela mūzikas mažorā lietošana ne tikai nekaitē veselībai, bet pat uzlabo dzīves kvalitāti visās sfērās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!