Foto: Publicitātes foto
Jaunā māksliniece, TV šova "X Faktors" ceturtās sezonas uzvarētāja Grēta Grantiņa izdevusi savu otro solo singlu "Tikai vienu deju". Tās autori ir viņa, Māra Upmane-Holšteine, Kristaps Ērglis un Edgars Vilcāns.

Pēc uzvaras šovā Grēta pievienojusies mūzikas izdevniecības " Universal Music Group" Latvijas saimei un turpina darbu pie jaunas mūzikas radīšanas.

""Tikai vienu deju" tapusi ar lielisku komandu, ar kuru tikāmies radošajās sesijās. Šo dziesmu vizualizēju kā skaņu celiņu vasaras festivāla vakara jauniešu piedzīvojumam, Māra Upmane-Holšteine palīdzēja manas idejas ielikt vārdos un iedot dziesmai pareizās sajūtas. Šī dziesma skanējuma ziņā atškirās no mana pirmā singla "Pāries", tāpēc esmu patīkami satraukta to nodot klausītājiem un dzirdēt viņu domas," saka Grēta.
Grēta ieguvusi muzikālo izglītību Talsu mūzikas skolā, Ventspils mūzikas vidusskolā un Rīgas Doma kora skolā, bet patreiz turpina mācības Latvijas Universitātē. Līdz šim Grēta darbojusies grupā "Insomnia", piedalījusies izrādē "Kaupēn, mans mīļais" un Mārtiņa Brauna koncertprogrammā "Veltījums". 2021. gada nogalē. Plašāka publika iepazina Grētu pēc viņas dalības un uzvaras TV3 šova "X Faktors" ceturtajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!