Foto: RIA Novosti/Scanpix

Britu radiostacija Xfm savu klausītāju vidū veikusi aptauju, lai noskaidrotu, kurš ir visu laiku izcilākais rokgrupas līderis (frontoman), un, kā liecina aptaujas rezultāti, par tādu atzīts bijušais grupas Oasis vokālists, tagad Beady Eye līderis Laiems Galahers (attēlā).

Lai gan šī nebūt nav pirmā reize, kad Galahers atzīts par labāko frontmeni, viņš tomēr dikti priecājies, uzzinot par jauno aptauju. "Es vienmēr to esmu zinājis! Mūs nemaz nav tik daudz - visapkārt ir pilns ar viltvāržiem," izteicies Galahers.

Mančestras rokeris aiz sevis atstājis leģendārās grupas Queen vokālistu Frediju Merkūriju un Depeche Mode dziedātāju Deividu Gahanu, kuri topā ierindoti attiecīgi otrajā un trešajā vietā.

Ceturtajā vietā iekļuvis Deivs Grols (Foo Fighters), tālāk seko Mets Belamijs (Muse), Brendons Flauerss (The Killers), Stīvens Patriks Morisejs (The Smiths), Džims Morisons (The Doors) un Kurts Kobeins (Nirvana).

Labāko grupu līderu pirmo desmitnieku noslēdz grupas Arctic Monkeys vokālists Alekss Tērners, bet ar pilnu sarakstu varat iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!