Foto: Publicitātes foto
Latvijas Televīzijas (LTV) tiešraidē 12.jūnijā izskanēs 15 dziesmas, kas pretendē uz uzvaru aptaujā "Latvijas sirdsdziesma", informē LTV komunikācijas speciāliste Anita Jansone.

Finālā izskanēs un par šī gada sirdsdziesmas titulu sacentīsies 15 dziesmas. Par sirdsdziesmas titulu sacentīsies "Zeļļi" un Eva Grāvele ar dziesmu "Baltais jasmīns", Ainārs Bumbieris ar dziesmu "Baltie ziedi", kā arī Jānis Moisejs un Ieva Sutugova ar dziesmu "Bērnu dienas".

"Loreta un Lūsis" sacensību pieteikuši ar dziesmu "Laiks ir laime", Anna Dribas ar "Laulības gredzens", Beāte Meldere un Silvestrs Lorencs ar "Liedaga promenāde", bet Kaspars Antess par sirdsdziesmas titulu sacentīsies ar dziesmu "Man tevis pietrūkst".

Tāpat finālā uzstāsies "Lauku muzikanti" ar dziesmu "Mākoņi balti un rozes", "Rumbas kvartets" ar dziesmu "Nāk nakts", Kaspars Markševics un Sabīne Berezina finālā piedalīties ar dziesmu "Neatstāj mani rudenī", savukārt Aigariņš finālā uzstāsies ar dziesmu "Tikai sirds".

Tāpat finālistu lokā būs "Māsas Legzdiņas" ar dziesmu "Tikai tev", Mārtiņš Kanters, "Auļi" un "Anima" ar dziesmu "Valodiņa", Viktors Tilčiks ar dziesmu "Kā kuro reizi" un "Kantoris 04" ar dziesmu "Skaistākie mirkļi".

Janosne atzīmēja, ka skatītāju uzdevums būs izvēlēties savu iecienītāko dziesmu. Balsot varēs visa fināla raidījuma laikā - gan telefoniski, gan LTV mājaslapā.

Pērn iemīļotākā sirdsdziesma bija Moiseja un Talsu pūtēju orķestra izpildītā dziesma "Mēnestiņš".

Secību, kādā finālisti uzstāsies, noskaidros raidījumā "Latvijas Sirdsdziesma" 12.jūnijā plkst.19 kanālā LTV1. Savukārt plkst.21.05 LTV1, "replay.lv" un "Latvijas sirdsdziesma" "Facebook" kontā būs vērojama un "Latvijas Radio 2" klausāma fināla tiešraide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!