Foto: LETA
Latvijas mūzikas ierakstu balvā "Zelta mikrofons 2020" uz skatuves kāpa arī mākslinieks Ralfs Eilands un jokplēsis, radio ētera personība Kaspars Breidaks. Šo abu puišu sniegumu ne viens vien sauc par "vakara smieklīgāko daļu".

Puišu priekšnesumam tika dots nosaukums "Sponsoru sarakstīta dziesmiņa".

Mārcim Vasiļevskim spēlējot ģitāru, Eilands un Breidaks no skatuves raidīja vēstījumu, kas dažai jūtīgākai mākslinieka dvēselei, iespējams, liktu apvainoties.

Jestrajā dziesmiņā "pa mizu" dabūja gan grupa "Musiqq", gan "Singapūras satīns", gan džeza mūzikas izpildītāji, kuriem "nekad nav trīs šīs lietas: slava, nauda, klausītājs uz vietas".

Puiši pajokoja arī par pašmāju roka (?) leģendām, proti, grupu "Līvi", kuru pēdējais veikums, dziesma "Rumpi Pumpi vīrs" tika pielīdzināts bērnudārznieku skaitāmpantiņam.

Bet mūziķim Donam duets norādīja, ka viņa dziesmas patīkot tikai "stulbām bābām".

Septiņas minūtes garo priekšnesumu Ralfs Eilands ievietoja arī savā "Facebook" kontā, kur tas īsā laikā izpelnījies popularitāti, zem ieraksta virknējoties komentāriem par to, cik tad īsti smieklīga bija ceremonijas "Zelta mikrofons" smieklīgākā daļa.

Lai spriestu, jānoskatās un jānoklausās:
"Delfi" jau vēstīja, ka balvu pasniegšanā "Zelta mikrofons" ar četrām būtiskākajām balvām triumfēja grupa "Instrumenti", saņemot atzinību gan kā gada labākā dziesma, labākais radio hits, labākais koncertieraksts un labākais albums. Par visu nomināciju balvu saņēmējiem lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!