Latviešu repa izpildītāji Eliots un Krivenchy nupat klausītājiem nodevuši, iespējams, enerģiskāko šīs sezonas dziesmu "Pieci velli", kurai izveidots tikpat ekscentrisks videoklips. Noskaties!

"Tikt galā ar velnu Sprīdītim palīdzēja Vēja mātes dāvinātā stabulīte. Šeit ir daudz līdzīga ar mums – lai velni galvā nesāktu kāpt uz kakla, tiem jādod kārtīgi izlēkāties. Mēs, gluži kā Sprīdītis, savus velnus nodarbinām un ievirzām to enerģiju pozitīvā gultnē, radot mazliet "ragainu un spalvainu" mūziku," – tā dziesmas autori komentē mākslinieciskās izteiksmes līdzekļu izvēli.

"Ar šo dziesmu mēs vēlamies pieteikt mūsu trio gaidāmo albumu, darbi ir praktiski pabeigti un atlikusi vien apstrāde. Domājam, ka mūsu veikums klausītājus sasniegs ātrāk, iespējams, februārī," komentē Krivenchy jeb Jānis Krīvēns.

Par jaunās dziesmas muzikālo noformējumu parūpējies Ricky, kurš iepriekš ar izpildītājiem sastrādājies "Singapūras satīna" albuma "STONKS" tapšanā. Videoklipu veidojis Nauris Krūmiņš, kurš iepriekš izloloja "Singapūras satīna" hitu "Piededzini mann" un "Pārāk jauna" video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!