Foto: DELFI

Trešdien, 10. jūlijā, sirsnīgs pasākums norisinājās uz kuģīša Vecrīga, kur viesus uzņēma viena no populārākajām latviešu teātra un kino aktrisēm Olga Dreģe (attēlā centrā).

Ar muzikālu pasēdēšanu uz kuģīša Daugavas ūdeņos tika atzīmēta aktrises 75 gadu jubilejai veltītās koncertturnejas atklāšana, un sveikt gaviļnieci nozīmīgajā dienā bija ieradies pulciņš viņas draugu un kolēģu.

Kopā ar Dreģi dziesmās, jokos un atmiņu stāstos vienojās aktrises kursabiedrs un kolēģis Juris Strenga, aktrise Baiba Indriksone, ar kuru Dreģe kopā spēlējusi filmās Vella kalpi un Limuzīns Jāņu nakts krāsā, kā arī kolēģi no seriāla Sirdsmīļā Monika - Leons Krivāns, kuram arī šogad apritēja 75 gadi, un Mirdza Martinsone.

Pirmais tūres koncerts notiks jau ceturtdien, 11. jūlijā, Madonā, bet pēc 15 uzstāšanās reizēm 19. augustā Dzintaru koncertzālē turneja noslēgsies ar īpašu koncertu, kura laikā kopā ar jubilāri uz skatuves kāps 30 īpašie viesi - gan dziedātāji, gan aktieri.

Kopā jubilāri visos vasaras koncertuzvedumos piedalīsies viņas tuvākie skatuves kolēģi un draugi - uz kuģīša Vecrīga sastaptajiem māksliniekiem pievienosies Sarmīte Rubule, Jānis Reinis un Gints Andžāns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!