Foto: DELFI

Daudziem pašmāju mūzikas interesentiem par lielu pārsteigumu šogad Eirovīzijas nacionālajā atlasē nolēmusi debitēt pieredzes bagātā skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā pa labi), un tagad tapis zināms, ka viņa uz skatuves kāps divos priekšnesumos.

Jau vēstīts, ka pusfinālā iekļuvusi Rajeckas izpildītā Guntara Rača un Tomasa Kleina radītā kompozīcija Saule riet, bet atlases skatītājiem iemīļoto mākslinieci būs iespējams redzēt arī citas dziesmas laikā.

DELFI Izklaidi informēja grupas The Hobos līderis Rolands Ūdris, producentu apvienības U.K., kurā Ūdris darbojas kopā ar ģitāristu Egonu Kronbergu, radītajā kompozīcijā What If It Was sieviešu partijas iedziedājušas Raimonda Vazdika, Edīte Baušķeniece, Kristīne Kārkle-Puriņa un Rajecka, kura Ūdrim pievienosies arī pusfināla koncertā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/What_if_It_Was.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Tāpat Eirovīzijas priekšnesumā piedalīsies Iveta Baumane, Aija Eriņa un dejotājs Inārs Dubkevičs, bet dziesmas ierakstā kopā ar Ūdri un Kronbergu muzicējuši arī Rolands Zelcs (akordeons), Edgars Kārklis (dūdas) un Vilnis Krieviņš (bungas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!