Foto: F64

Ceturtdien, 7. martā, grupas PeR puiši Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis devās uz Rīgas Zooloģisko dārzu, kur abi mūziķi ne tikai aplūkoja žirafes un putnus, bet arī iedraudzējās ar zoo atraktīvāko iemītnieku – roni Puiku.

Šonedēļ Latvijā ieradusies filmēšanas grupa no Zviedrijas, lai uzņemtu Eirovīzijas konkursa Latvijas pārstāvju vizītkarti, un zviedru viesi kopā ar grupas dalībniekiem pāris dienu laikā izbaudīs patiesi raibu programmu.

Ceturtdienas rītā filmēšana sākās jau rīta agrumā Rīgas 3. ģimnāzijā, kur mācās Ralfs, bet pusdienlaikā abi puiši ar filmētājiem ieradās Rīgas zoodārzā, kur visilgākais un jautrākais laiks tika pavadīts roņa mājvietā.

Ralfs un Edmunds roņu puiku pabaroja un ar interesi noskatījās dažādos trikus, ko dzīvnieks apguvis, un, kad draudzība bija nostiprināta ar pāris zivīm, mūziķi pat sarokojās un sabučojās ar Puiku.

Piektdien Eirovīzijas vizītkartes filmēšana turpinās Rīgas Aviācijas muzejā un lidostā, bet pievakarē zviedru viesi un PeR puiši dosies uz Aizputi, lai paviesotos pie Mārtiņa Freimaņa atdusas vietas.

"Varam teikt, ka mūsu puiši jau ir iepatikušies Zviedrijas komandai, un viņiem tiek gatavota īpaši atraktīva Latvijas vizītkarte," medijus informē Eirovīzijas projekta vadītāja Zita Kaminska un atzīmēja, ka līdz šim Eirovīzijas vēsturē bieži nav noticis, ka konkursa dalībnieki tiek filmēti to dabiskajā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!