Foto: Mango

Bītbokseru trio PeR novembra sākumā saņēmuši uzaicinājumu no Krievijas ietekmīgā režisora Aleksandra Revzina piedalīties Krievijas televīzijas sezonas gada noslēguma šovā, un puiši ir apņēmības pilni lielajā kaimiņvalstī pierādīt sevi pēc iespējas labāk.

Sarunā ar izklaides portālu Mango grupas solists Ralfs Eilands (attēlā ratiņos) atzina, ka gan viņš, gan pārējie grupas biedri Revzina ielūgumu uztver kā lielu pagodinājumu. Viņš neslēpj, ka par to ir jāpateicas dalībai Jaunajā vilnī, kur gan Revzins, gan citi Krievijas šobvbiznesa pārstāvji puišiem veltījuši atzinīgus vārdus.

"Revzins mūs jau konkursa laikā ļoti slavēja un minēja kā piemēru citiem dalībniekiem. Atvadoties viņš mums vēlēja veiksmes un izteica cerību par sadarbību, kas tagad, redz, ir piepildījusies," skaidro Eilands.

Viņš zina stāstīt, ka televīzijas šovā uz skatuves kāps daudzas Krievijas zvaigznes, bet no latviešu izpildītājiem grupa PeR pagaidām ir vienīgā, kas saņēmusi uzaicinājumu.

"Iespējams, ka arī maestro Pauls tiks aicināts, bet to mēs šobrīd nezinām," stāsta Ralfs un palepojas, ka arī meistarklasēs, ko Revzins plāno Latvijā, bītbokseri uzaicināti kā vienīgie pašmāju mākslinieki.

Uz dalību televīzijas šovā PeR puiši liek lielas cerības, un Ralfs atzīst, ka Krievijas mūzikas tirgus viņiem šķiet pat ļoti kārdinošs. "Protams, mēs vēlamies iekarot šo milzīgo un interesanto tirgu, un, atklāti sakot, es tajā spēju mūs vizualizēt. Mēs tur iederamies," uzskata Ralfs.

"Iekarot Krievijas tirgu un tajā darboties ir grūtāk nekā Latvijā, kur viss ir tik mazs, bet es ticu, ka viss ir iespējams. Mums pašiem daudz ir jādara, jo, ja slinkosim, nekā nebūs," prātīgi analizē jaunais dziedātājs.

Protams, ar gatavošanos braucienam uz Maskavu saistās arī dažas problēmas, jo apmaksāta tiekot tikai dzīvošana Krievijas galvaspilsētā, bet pārējie izdevumi esot pašu grupas dalībnieku ziņā.

"Te jāsaka paldies mūsu vecākiem, kuri, cerams, arī šajā gadījumā mums sniegs visu nepieciešamo atbalstu," apņēmības pilns ir Ralfs.

Lai gan par iespēju uzstāties Krievijā puiši ļoti priecājas, Ralfs šaubās, vai karjeras dēļ viņš būtu gatavs pārcelties uz dzīvi citā valstī. "Esmu Latvijas patriots, un man ir grūti palikt kādā valstī ilgāk par nedēļu. Tomēr Maskava mani ir saviļņojusi, un pieļauju, ka es varētu kādu laiku tur padzīvot," stāsta mūziķis.

Uz jautājumu, vai aktīvās muzikālās darbības dēļ puišiem nav problēmas ar mācībām, Ralfs ne bez lepnuma pastāsta, ka gan viņam, gan Edmundam Rasmanim sekmes esot pat ļoti labas, bet Pēteris Upelnieks studē neklātienē un viņam skolā jābūt ļoti reti.

Lai gan skolā Ralfu atbalsta gan skolotāji, gan pat skolas direktors, kurš bieži parunājoties ar muzikālo puisi un viņu uzslavējot, Ralfs tomēr nevēlas šo labvēlību izmantot, lai mazāk censtos. "Cenšos visu apvienot pēc labākās sirdsapziņas un darīt labi, jo muļķi nekur nav vajadzīgi," bilst jaunietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!