Foto: Dennis Stachel/Eurovision

Šonedēļ Latvijas pārstāvji starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija 2013 – grupa PeR – devās uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai sāktu gatavoties atbildīgajam iznācienam milzīgās auditorijas priekšā.

Latvijas puiši, kuri par Eiropas klausītāju sirdīm cīnīsies ar dziesmu Here We Go, atklās Eirovīzijas otro pusfinālu 16. maija vakarā, bet jau trešdien, 8. maijā, latviešu mūziķi varēja pirmo reizi izmēģināt konkursa lielo skatuvi.

Grupas pastāvīgajiem dalībniekiem - Ralfam Eilandam un Edmundam Rasmanim - Eirovīzijas priekšnesumā pievienosies Jegors Kovaikovs, kurš kopā ar PeR uzstājās jau nacionālajā atlasē, bet pirms došanās uz Malmi puiši bariņā paņēmuši vēl vienu dalībnieku - bijušo grupas Ēnas solistu Lauri Valteru.

Tiesa, šogad mājās palicējiem secen ies viena no lielākajām intrigām par Latvijas pārstāvju tērpiem, jo grupa jau paziņojusi, ka uz Malmes skatuves kāps tajos pašos spīdīgajos ancukos, kas viņiem bija mugurā vietējā atlasē.

Raksturojot PeR sarūpēto priekšnesumu, Eirovīzijas oficiālā mājaslapa vēsta, ka latviešu uzstāšanās laikā skatuvi rotās krāsainas gaismiņas, bet puiši jau pirmā mēģinājuma laikā lieliski iejutušies uz lielās skatuves, aptverot visu izmantojamo platību.

Uzstāšanās beigās visi četri puiši saspiežoties bariņā, bet priekšnesumu grupa PeR noslēdzot ar lēcienu no skatuves jeb stage dive.

Galerijā: grupa PeR un citi Eirovīzijas konkursanti iemēģina Malmes skatuvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!