Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājai Diānai Pīrāgs (attēlā) piedalīšanās Allas Pugačovas rīkotajā Crimea Music Fest pavērusi jaunus apvāršņus – jau oktobrī Pīrāgs dosies uz Maskavu un cer turpmāk savu karjeru veidot Krievijā, bet mājās uzdziedāt vien atsevišķos pasākumos.

Augusta beigās Krimā notikušajā festivālā Diāna esot izpelnījusies īpašas Pugačovas simpātijas - tieši Alla, dzirdot meiteņu uzstāšanos konkursā, ieteikusi viņas vēl dažām ballītēm, un rezultātā visi Krimā bijuši sajūsmā par Diānu. Apzinoties Pugačovas ietekmi, Diāna gatava sākt lielās Krievijas iekarošanu, cerot uz viņas atbalstu.

"Pugačova Maskavā ir tāda kā kultūras ministre - viņa diktē to, kurš ko darīs, kas kā dziedās. Iepatikos Pugačovai, tāpēc laiks doties uz Maskavu," sarunā ar DELFI Izklaidi spriež Diāna. Jau 18. oktobrī viņa dodas uz lielo kaimiņzemi, lai sāktu turienes mūzikas tirgus iekarošanu.

"Man ir grandiozi plāni Maskavā. Gribu palikt tur un vairāk strādāt uz Maskavas tirgu, Latvijā šad tad uzdziedot tikai korporatīvos pasākumos. Tur mūziķiem iet daudz labāk - jā, tur daudz vairāk maksā. Manam producentam tur ir labi kontakti, un mums ir lieli plāni," ieceres atklāj talantīgā dziedātāja.

Viņa uzskata, ka Krievijas iekarošanā ļoti palīdzēs Krimā nodibinātie kontakti ar Pugačovu un cer, ka labu vārdiņu par viņu krieviem aizliks arī Latvijas grandi ar ietekmi slāvu šovbiznesā.

"Ceru, ka Raimonds Pauls personīgi piezvanīs Pugačovai par mani. Galu galā - mana mamma (pazīstamā dziedātāja Olga Pīrāgs) sāka strādāt Maskavā, taču manis dēļ karjeru pārtrauca. Nu man tas ir jāizdara - jāiekaro Maskava, jāpiepilda sapnis, no kura manis dēļ atteicās mamma.

Un būtu tikai pareizi, ja Pauls piezvanītu Pugačovai, jo tieši viņš bija tas, kurš atlaida manu mammu no darba, kad es piedzimu," uzskata Diāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!