Foto: DELFI

Piektdien, 24. janvārī, Ventspils Olimpiskajā centrā sākušies mēģinājumi Latvijas Radio 2 organizētajai pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2013 finālam, un Ventspilī jau ieradusies lielākā daļa aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu izpildītāju.

Kā pirmie Muzikālās bankas skatuvi ierasti izmēģināja pavadošie mūziķi Kristapa Krievkalna vadībā, bet līdz pat vēlai vakara stundai viens pēc otra savus fināla iznācienus slīpēs virkne šobrīd aktuālāku pašmāju skatuves mākslinieku.

Ceļu no Rīga jau mērojusi Marta Ritova, kura uz skatuves kāps kopā ar Ivo Grīsli-Grīsliņu, Sabīne Berezina, kuru priekšnesuma laikā atbalstīs dejotāju grupa, Antra Stafecka, kura finālā izpildīs divas kompozīcijas, Miks Dukurs un citi Muzikālās bankas finālisti.

Sestdien no rīta, kad Ventspilī būs ieradušies un iekārtojušies pārējie finālisti, kā arī pērnā gada labāko dziesmu vērtētāji Linda Leen, Uģis Roze un Edgars Kramiņš, kuri ar saviem priekšnesumiem priecēs skatītājus, mēģinājumi turpināsies, bet jau 24. janvāra vakarā taps zināms, kura no 15 fināla kompozīcijām tiks atzīta par 2013. gada vērtīgāko kompozīciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!