Foto: AP/Scanpix
Populārā dziedātāja Poļina Gagarina, kura pērn pārstāvēja Krieviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, šobrīd piedzīvo sliktus laikus – kā vēsta Krievijas mediji, cilvēki vairs nevēlas apmeklēt viņas koncertus.

Nesen koncertu organizatori bijuši spiesti atcelt daiļās blondīnes uzstāšanos Rostovā pie Donas. Tāpat apdraudētas bijušas arī citas viņas uzstāšanās, vēsta izdevums "Prozvezd".

Kā medijiem skaidrojis koncertaģentūras "Кремль-Концерт" pārstāvis Sergejs Lavrovs, Gagarinas popularitātes kritumam esot vairāki iemesli.

Pirmkārt, biļetes uz viņas koncertiem esot pārāk dārgas. Dažkārt biļešu cena pārsniedz pat 50 eiro. Tas nebūtu tik traki, ja vien par augsto cenu klausītāji saņemtu gaidītu.

Kā otru iemeslu koncertu apmeklētāju sarukumam Lavrovas minējis neinteresantos šovus. "Tie cilvēki, kuri skatījušies Gagarinas šovus, atzinuši, ka viņai ir auksta enerģētika. Viņa strādājot slikti, bez emocijām," skaidrojis koncertu organizators.

Viņš atzinis, ka Gagarinai būtu vajadzējis centīgāk izmantot pēc "Eirovīzijas" iemantoto popularitāti – cilvēki bijuši gatavi maksāt lielu naudu, lai redzētu viņas uzstāšanos, bet, piedzīvojot vilšanos, interese mazinājusies.

Lavrovs arī zinājis stāstīt, ka pēc dalības "Eirovīzijā" uz Gagarinas koncertiem bijuši izpārdoti 85% biļešu, bet tas, pēc pieredzes bagātā koncertu rīkotāja domām, nav labs rādītājs.

Viņš kā piemēru minējis Sergeju Lazarevu, kuram pēc tik vērienīgas reklāmas, kāda ir dalība "Eirovīzijā", koncerti esot pilnībā izpārdoti gadu uz priekšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!