Foto: Kevin Chiu

Svētdien Lisabonā ar zilā paklāja ceremoniju tika atklāts 63. starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija". Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāve Laura Rizzotto tajā nepalika nepamanīta, un vairāki ārzemju mediji viņas vizuālajam tēlam veltījuši jūsmīgus komplimentus.

Atgādinām, ka Laura atklāšanas burziņam bija izraudzījusies sarkanu vakarkleitu ar koķetu šķēlumu. Fakts, ka šogad ierasti sarkanā paklāja vietā pirmo reizi konkursa vēsturē bija izritināts zils celiņš, Latvijas pārstāvei vēl jo vairāk ļāva izcelties.

Tā, piemēram, Portugāles izdevums "Observador", novērtējot atklāšanas pasākuma viesu stilu, savus 12 punktus piešķīris Baltijas valstu daiļajām pārstāvēm Laurai Rizzotto, Ievai Zasimauskaitei no Lietuvas un igauņu operdziedātājai Elīnai Nečajevai.

Kā vēstījis portāls, lai gan meitenes pasākumā ieradušās atsevišķi, viņas visas trīs, pozējot fotogrāfam vienā kadrā, žilbinājušas kā izcili saskaņots trio.

Tāpat arī izdevums uzsvēris – neskatoties uz to, ka šoreiz pasākuma viesi defilējuši pa zilo paklāju, Baltijas daiļavas žilbinājušas ar klasisku sarkanā paklāja eleganci, pārsteidzot ar skaistiem tērpiem, kas pasvītro viņu sievišķību.

Jāatzīmē, ka Latvijas "Eirovīzijas" delegācija uz Lisabonu devās 1. maijā. Jau nākamajā dienā Laura aizvadīja pirmo mēģinājumu uz lielās skatuves. Viņa konkursā startēs ar sarkanu mežģīņu tērpu, kas tapis sadarbībā ar zīmola "Baronessa" dizaineri Martu Bērzkalnu.

Laura šo dienu laikā ne tikai aktīvi mēģinājusi, bet arī koncertējusi, piedalījusies preses konferencēs un sniegusi intervijas dažādiem medijiem.

Jau vēstīts, ka Laura uzstāsies konkursa otrajā pusfinālā, kas risināsies 10. maijā. Viņa uz skatuves kāps ar 14. kārtas numuru. Savukārt konkursa lielais fināls notiks 12. maijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!