Foto: Vida Press
Piektdien, 20. jūlijā, tiek dots starts jau 12. "Positivus" festivālam, kas līdz 22. jūlijam norisināsies Salacgrīvā. Jau pirmajā pasākuma dienā apmeklētājus priecēs īstena mūzikas zvaigžņu plejāde, kurā īpaši izceļama zviedru māksliniece Tove Lo.

Tove Lo jeb īstajā vārdā Eba Tove Elza Nilsone ir viena no šī brīža karstākajām popzvaigznēm, un nu jau vairākus gadus raidstacijās nemitīgi uz riņķi tiek drillēti viņas hiti.

Dažādi ārzemju mediji viņu nereti dēvē arī par vienu no neparedzamākajām un neķītrākajām zvaigznēm, jo tiem, kuri devušies uz Tove Lo koncertu, ir visai lielas izredzes kļūt par lieciniekiem diezgan pikantām ainām un savām acīm klātienē skatīt viņas kailās krūtis.

Popmūzikas zvaigzne uz skatuves mēdz kāpt visai izaicinošos tērpos, kas balansē uz šaurās robežas starp vieglu pikantēriju un bezgaumīgu piedauzību. Turklāt māksliniece ne vienu reizi vien savos koncertos klaji atkailinājusies.

Tiesa, šis gan nav tas gadījums, kad dziedātāja ar atkailināšanos cenšas aizēnot savas vājās vokālās dotības un talanta neesamību. Tove Lo radītā un izpildītā mūzika kritiķu vidū tiek vērtēta kā viens no kvalitatīvākajiem popmūzikas paraugiem.

Zviedrijas popmūzikas dīva uz "Positivus" festivāla galvenās skatuves kāps pulksten 21.15.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!