Foto: Mango

Piektdien Ventspilī ieradās daudzi šobrīd aktuālie pop un rokmūzikas izpildītāji, lai sāktu gatavošanos sestdien notiekošajam Latvijas radio 2 dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2011 finālam, bet daži mūziķi šo nozīmīgo notikumu pamanījās apvienot arī ar citiem koncertiem.

No Ventspilī sabraukušajiem mūziķiem ne viens vien šajā nedēļas nogalē uzstāsies arī citviet, bet vienu no vērienīgākajiem koncertiem sniedza par dziedošo policistu dēvētais, šovā Okartes akadēmija iepazītais Nikolajs Puzikovs.

Pēc Olimpiskajā centrā notikušā mēģinājuma jaunais dziedātājs devās atpūsties uz viesnīcu, lai jau ap pusnakti dotos uz nesen atvērto Ventspils nakts klubu Kiss Klub, kur bija paredzēts viņa koncerts.

Nepilnu stundu garajā programmā Puzikovs ventspilniekus priecēja gan ar saviem populārākajiem hītiem Mana zeme dzied, Mīlestības nevar būt par daudz un citiem, gan izpildīja tautas dziesmu Upe nesa ozoliņu, Opus pro kompozīciju Tu un es, kā arī citas dziesmas, kas izpelnījās nedalītas ventspilnieku simpātijas un ļāva viņiem no sirds izdejoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!