Foto: F64

Trešdien, 11. jūlijā, iepirkšanās centrā Spice tuvāko draugu un atbalstītāju lokā tik atklāta dziedātājai Olgai Rajeckai (attēlā pa labi) veltīta izstāde, kurā var aplūkot dažādos laikos tapušas fotogrāfijas un daļu no plašās skatuves mākslinieces apavu kolekcijas.

Svinīgā pasākuma viesiem bija iespēja ne tikai klātienē aplūkot Rajeckas skatuves apavus, bet arī piedalīties izsolē, lai kādu no apavu pāriem iegūtu savā īpašumā - šoreiz paveicās sabiedrisko attiecību aģentūras Prospero vadītājai, kura pie pievilcīgām augstpapēžu kurpēm "ar vēsturi" tikai par 50 latiem.

Sumināt notikuma "vaininieci" bija ieradušies vairāki šovbiznesa darboņi - starp izstādes atklāšanas viesiem bija šova Okartes skatuve atraktīvais dalībnieks Kašers, ar kuru Rajeckai izveidojusies cieša sadarbība, Dukuru ģimenes pārstāvji, modes māksliniece Elita Patmalniece un citi.

Dziedātājas jubilejas foto izstādes idejas un daudzu eksponēto foto autors ir mākslinieks Gundars Bergs, kurš ar šo kolekciju vēlas dziedātājas faniem sniegt ieskatu dīvas skatuves dzīvē, bet apmeklētāji bildes un kurpes varēs aplūkot līdz pat 29. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!