Foto: DELFI

Tapis zināms, ka puišu grupas PeR dalībnieks un radio stacijas SPIN FM ētera balss Ralfs Eilands (attēlā) nolēmis pārtraukt darbību radio. Viņš vēlas koncentrēties muzikālajai karjerai un mācībām augstskolā.

Savu paziņojumu Ralfs sniedzis sociālajā tīklā Facebook - trešdien, 29. augustā, SPIN FM ēterā raidījuma vadītāja ampluā viņa balss izskanēs pēdējo reizi. Eilands arī piebildis, ka laiks, ko pavadījis SPIN FM, esot bijis neaizmirstamiem iespaidiem bagāts.

"Pašam vislielākais prieks bija par savu raidījuma rubriku Viņš un viņa 3 dziesmas, kur ik pa laikam kāds atnāca ciemos parunāties," savās pārdomās dalījies Ralfs.

SPIN FM savu darbību uzsāka 2011. gadā, kļūstot par pirmo radio staciju Latvijā, kuras mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem.

Eilands ētera personību sastāvam pievienojās jau pašos pirmsākumos līdzās tādiem kolēģiem kā televīzijas seja Ketija Šēnberga un šova Okartes skatuve bijušais dalībnieks Nauris Brikmanis.

Savas gaitas radio Ralfs nolēmis pārtraukt, jo rudenī viņam atsāksies mācības, turklāt, paredzēts, ka grupas PeR sastāvā nāksies diezgan pamatīgi iespringt, jo gaidāmi vairāki koncerti, uzstāšanās un pat ārzemju braucieni.

Aktīvo darbību muzikālajā sfērā Eilands apvienos ar studijām Rīgas Stradiņa universitātes multimediju komunikācijas novirzienā, un zinības viņš nolēmis apgūt neklātienē.

"[Darīšu] to, ko pirms tam, un vēl vairāk. Man atsāksies mācības, vēl ir grupa, ar kuru sākas stipri aktīva darbība arī ārpus Latvijas. Mūzika ir primārais, un "pēceirovīzijas" atpūtas režīms ir noslēdzies," savu komentāru sniedzis Eilands.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!