Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Anna Dribas kopā ar Riču ģimeni (visi attēlā) šoruden devusies koncerttūrē ar čigānu mūzikas programmu Riču kāzas - mākslinieku koncerti esot ļoti apmeklēti, tūres grafiks sastādīts jau līdz maijam un garantē labu peļņu.

"Speciāli koncertprogrammai es kopā ar vecmāmiņu sev esmu uzšuvusi divus superīgus tērpus un varu griezties čigānu dejās ar kupliem svārkiem. Koncerti mums ir katru piektdienu un sestdienu," sarunā ar izklaides portālu Mango par panākumiem sajūsminās Dribas.

Viņai kopā ar Dziedošajās ģimenēs iepazīto Riču ģimeni Latvijas mūzikā jau izdevies iekarot tik stabilu vietu, ka nevienam no četriem apvienības dalībniekiem pat nav nepieciešamības piestrādāt - naudu viņi pelna tikai ar mūziku.

"Naudiņa, ko nopelnām, ir pat ļoti normāla - mums katram pilnībā pietiek. Konkrētu summu gan neatklāšu, bet tas nudien nav maz! Mums ir pareizs menedžments - tūre saplānota jau līdz maijam, un, skatoties, cik biļetes jau izpirktas, varam būt droši par savu finansiālo situāciju," atklāj dziedātāja. Mūziķi nopelna tik labi, ka izdodas pat iekrāt.

"Man vienmēr atradīsies naudiņa, par ko nopirkt dāvaniņas saviem mīļajiem vai palutināt sevi. Gudrām sievām ir jāmāk iekrāt," pamāca Anna.

Apzinoties Riču ģimenes fenomenālos panākumus, Anna sapratusi, ka mūzikā ir viņas īstā vieta, taču turpina arī mācības un nav pametusi novārtā dejas. Lai gan meitene bija iecerējusi atvērt savu deju skolu, pieprasījums pēc koncertiem lika viņai pārdomāt, un nu Anna pasniedz vien privātas deju nodarbības.

"Uzskatu, ka dzīvē ir jāapgūst dažādas lietas, lai bagātinātu sevi, bet nākotnē sevi redzu kā mūziķi," spriež dziedātāja.

Galerijā: neliels ieskats šovā Riču kāzas (foto: Delfi Aculiecinieks).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!