Foto: Reuters/Scanpix

Britu mūziķis Robijs Viljamss (attēlā) ierakstījis kompozīciju ar daiļrunīgu nosaukumu I.L.M.P. (I Love My Penis - Es mīlu savu dzimumlocekli), kurā atzīstas mīlestībā savām ģenitālijām.

Kā vēsta resurss Gigwise, dziesma tiks iekļauta britu radio un televīzijas raidījumu vadītāja Krisa Moilza parodiju albumā The Difficult Second Album.

Fallam veltītajā skaņdarbā Robijs Viljamss dzied par to, kā viņš mīl mazus bērnus un kā viņam patīk vāļāties pludmalē un spēlēties smiltiņās, pastaigāties parkā, klausoties koku šalkās, bet tālāk tekstā atzīst, ka vairāk par visu pasaulē viņš tomēr mīl savu dzimumlocekli.

Pats Viljamss sadarbību ar Moilzu nav komentējis, tāpat arī nav izteicies, kas pamudinājis sacerēt dziesmu par ģenitālijām.

Ieraksts The Difficult Second Album nonāks pie pircējiem 5. novembrī vienlaicīgi ar paša Viljamsa jauno albumu Take the Crown. Albumā, kas būs devītais Viljamsa solo disks, iekļautas 11 dziesmas.

Kriss Moilzs pirmo parodiju albumu ar tādu pašu nosaukumu - The Parody Album - laida klajā 2009. gadā. Tajā bija apkopotas dažādu hitu parodijas, tostarp Toma Džonsa Sex Bomb, Britnijas Spīrsas Womanizer, Kasabian Fire un citas. The Difficult Second Album veidots pēc tāda pat principa.

Jāpiebilst, ka otrā parodiju albuma dziesmas pagaidām tiek turētas noslēpumā - faniem internetā nav izdevies tās nopludināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!