Foto: Publicitātes foto

Patīkams pārsteigums rudenī sarūpēts visiem Eirovīzijas faniem - 13. oktobrī koncertzālē Palladium uzstāsies šī gada uzvarētājs, pievilcīgais zviedrs Manss Zelmerlēvs (attēlā), DELFI informē Koncertaģentūra FBI.

Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Zelmerlēvs ar dziesmu Heroes saņēma vienu no augstākajiem vērtējumiem muzikālās sacensības vēsturē, un tā kļuva arī par viņa jaunākā - jūnijā iznākušā - albuma Perfectly Damaged pirmo singlu.

Heroes turas augstās vietās arī Latvijas radiostaciju topos, un jau oktobrī visiem Mansa faniem būs iespēja redzēt viņu Rīgā - Palladium koncertzālē Manss uzstāsies apjomīgas Eiropas tūres ietvaros.

"Es vienmēr esmu bijis Eirovīzijas fans, un uzvara šajā konkursā ir mans sapņu piepildījums. Ar nepacietību gaidu rudeni, lai sastaptu savus varoņus visā Eiropā," par gaidāmo tūri priecājies pats Manss. 

Kā informē FBI, koncerta biļešu pārdošana sāksies ceturtdien, 9. jūlijā, pulksten 10 Biļešu servisa kasēs un mājaslapā, bet jau trešdien, 8. jūlijā, tās pirmie varēs iegādāties FBI koncertu kluba biedri (bezmaksas reģistrācija tam iespējama šeit). 

Pirmās 400 biļetes maksās 25 eiro, pēc tam - 33 eiro. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!