Foto: DELFI

Ceturtdienas, 21. novembra, vakarā šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā) un populārais pašmāju dīdžejs Kaspars Dvinskis jeb Dween ar jautru ballīti naktsklubā Just prezentēja hita Dejo tā videoklipu.

Kompozīcija plašākas auditorijas novērtējumam tika sniegta aizvadītajā nedēļā, taču paralēli dziesmas popularizēšanai notika arī darbs pie videoklipa izveides, kurš abiem māksliniekiem padevies gana raibs - tajā mijas Rīgas Centrāltirgus skati un ainiņas no naktskluba.

Uz videoklipa prezentācijas burziņu pulcējās Sabīnes tuvinieki, draugi un atbalstītāji. Viesu vidū bija vairāki viņas kolēģi no šova Okartes skatuve laikiem - Kašers, Oskars Deigelis, Sandija Vīgante un Kristīne Šomase.

Īpašajā notikumā ar dziedātāju bija kopā arī viņas mamma - vokālā pedagoģe Nijole Berezina, kura savai meitai ir viena no lielākajām atbalstītājām un padomdevējā, un sniegusi lielu artavu mūziķes karjeras izaugsmē.

Vakars tika aizvadīts ļoti pozitīvā un jautrā atmosfērā, un tā centrālais notikums bija videoklipa prezentācija, bet vēlāk Sabīne sanākušajiem viesiem arī sniedza nelielu solo koncertu.

Deju hita Dejo tā videoklips


Prezentācijas foto


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!