Mūzikas festivāla "Kubana" teritorijā Lucavsalā līdz pulksten 20:55 netika konstatēti nekādi kārtības pārkāpumi, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Kā skaidroja policijas pārstāve, arī tirgotāji festivāla teritorijā ir ievērojuši visas nepieciešamās procedūras.

Savukārt mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji pauž sašutumu par skaļo mūziku, kas traucējot naktsmieru.








Kā norādīts festivāla mājaslapā, ieeja festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā paredzēta no plkst. 18.

Koncerti 7., 8. un 9. augustā sāksies no plkst. 16.

Četru dienu laikā klausītājus priecēs grupa HIM no Somijas, "D12", "Panic! At The Disco", "Holliwood Undead" un "Kill The Noise" no ASV, "Delfin", "Leningrad", "Bravo", "Elizium", "Zero People", "NAIV" un "Animal Jazz" no Krievijas, "Infected Mushroom" no Izraēlas, "Gus Gus" no Islandes, "Trubetskoy" no Baltkrievijas, "Skindred" no Lielbritānijas, "Koza Mostra" no Grieķijas, "Gomadi&Monster" no Spānijas, "Backyard Babies" no Zviedrijas un citi mākslinieki. Festivāla īpašais viesis būs dziedātājs Ļevs Ļeščenko no Krievijas.

Festivāla koncerti notiks uz divām skatuvēm.

Līdzās muzikālajai programmai festivāla apmeklētājiem būs pieejamas dažādas āra kafejnīcas, pludmale, telšu pilsētiņa, autogrāfu sesijas paviljons un rotaļu laukumi bērniem.

Ieejas biļete festivālā maksā 40 eiro uz vienu dienu un 100 eiro - uz visām četrām festivāla dienām. Atkarībā no citām iespējām, piemēram, kempinga pakalpojumiem un dušas iespējām līdz pat speciāli ierīkotas pludmales apmeklējumam, biļetes cena ir 120 un 200 eiro.

Biļetes uz festivālu pieejamas "Biļešu servisa" un "Reklamarket" kasēs un degvielas uzpildes stacijās "Statoil" visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnē "www.bilesuserviss.lv".

Jau ziņots, ka šogad uz Rīgu pārcelts popmūzikas festivāls "Kubana", kura rīkošanu plānotajā norises vietā aizliegušas Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Festivāls "Kubana" tiek rīkots kopš 2009. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!