Foto: Publicitātes foto
Kamēr starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa fani un šī gada izvēlētie izpildītāji skumst par muzikālās sacensības atcelšanu, vietne"ESCToday" piedāvā alternatīvu, aicinot #EurovisionHomeContest ietvaros ikvienu no mājām balsot par mīļāko priekšnesumu. Ceturtdien, 26. martā, notikušajā otrā pusfināla balsojumā paveicies arī Latvijas pārstāvei Samantai Tīnai.

Ceturtdien visiem "Eirovīzijas" faniem bija iespēja balsot par tiem izpildītājiem, kuri bija gatavojušies kāpt uz dziesmu konkursa skatuves otrajā pusfinālā. Starp viņiem bija arī latviešu dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

Tiešsaistes balsojumā Samantai veicās, un viņa ar 1586 balsīm ierindojās 4. vietā.

Tikmēr neatbildēts palicis jautājums, vai nākamo gadu Samanta Tīna varēs realizēt sen loloto sapni un beidzot kāpt uz lielās "Eirovīzijas" skatuves. Lai gan vairākas valstis jau apstiprinājušas, ka 2021. gadā uz konkursu sūtīs šogad izvēlētos izpildītājus ar jaunām dziesmām, Latvijas Televīzija (LTV) pagaidām ar lēmumu nesteidzas.

Piektdienas, 27. marta, rītā LTV tviterī paziņojusi, ka šis lēmums tiks pieņemts pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Tāpat "Eirovīzijas" fanu balsojumā fināla sacensībā iekļuva Islandes, Gruzijas, Šveices, Grieķijas, Polijas, Armēnijas, Albānijas, Igaunijas un Austrijas pārstāvji.

Jau vēstīts, ka par pirmā #EurovisionHomeContest līderi kļuva Lietuvas pārstāvji – muzikālā apvienība "The Roop" –, kuriem pirms "Eirovīzijas" atcelšanas arī tika prognozēta uzvara lielajā dziesmu konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!