Foto: DELFI

Sestdienas, 13. aprīļa, vakarā klubā Just populārā dziedātāja Samanta Tīna tuvāko draugu, ģimenes un fanu lokā prezentēja savu pirmo albumu Tagad esmu cita, kā arī albuma tituldziesmas videoklipu.

Kopā ar populāro skatuves mākslinieci viņas pirmā albuma prezentācijas burziņā bija ne tikai Samantas mamma un tuvākie draugi, bet arī mīļotais vīrietis Kaspars Smočs (abi attēlā).

Sumināt Samantu nozīmīgajā dienā bija ieradies arī viņas šova Okartes akadēmija kolēģis Nikolajs Puzikovs, producents Niks Volmārs un citi pašmāju šovbiznesa pārstāvji, bet ar priekšnesumu viesus priecēja ne tikai vakara galvenā varone, bet arī grupa Headline ar atraktīvo solistu Lauri Busuli priekšgalā.

Pasākuma laikā sanākušajiem viesiem bija iespēja novērtēt vēl kādu Samantas talantu -  kluba telpās bija izstādīti viņas dizainētie, ar spoguļstikliem rotātie apavi, kurus, sazinoties ar pašu mūziķi, iespējams iegādāties ikvienam kārotājam.

Kā vēsta Tīnas menedžeris Juris Millers, jaunajā albumā ir iekļautas 23 dziesmas, kas atspoguļo Samantas radošo daiļradi aizvadīto trīs gadu laikā - kopš brīža, kad dziedātāja uzvarēja LNT talantu šovā Okartes akadēmija.

Līdzās solodziesmām latviešu, krievu un angļu valodās diskā iekļauti arī dueti ar Donu, Rassell, Niku Matvejevu, Viktoru Zemgalu, Dāvidu Kalandiju un lietuviešu dziedātāju Vudi.

Drīzumā Samanta Tīna uzsāks koncertturneju ar jaunu koncertprogrammu Tagad esmu cita, bet jau nākamnedēļ viņa dosies uz Maskavu, lai cīnītos par iespēju pārstāvēt Latviju konkursā Jaunais vilnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!