Foto: flickr.com

Gaidot amerikāņu dziedātājas Lady Gaga koncertu Polijā un fanu reisu uz šo pasākumu, aģentūra magicFIB bija izsludinājusi konkursu, dalībniekus aicinot izveidot savu Lady Gaga stilu, radot neparastu imidžu – apģērbu, matu sakārtojumu, grimu, aksesuārus un pozu.

Par labāko tika atzīts Mildas Kundziņas (attēlā) darbs, un par to meitene saņēma 100 latus vērtu dāvanu karti. Visas pieteiktās fotogrāfijas vērtēja Lady Gaga fanu reisa vadītāji - grupa Triānas parks un Elīna Fūrmane, pazīstama arī kā DJ Ella.

"Prieks, ka konkursa dalībnieces tik azartiski darbojušās un radījušas visai interesantus tēlus, cenšoties sevī atrast kādu daļiņu Gagas. Izvēlēties uzvarētāju bija grūti, jo katra meitene bija centusies, tomēr manas simpātijas pieder konkursantei, kuras fotogrāfijas mani uzrunāja visvairāk un kurās sajutu oriģinālu pieeju dotajai tēmai. Prieks, ka cilvēki spēj radoši izpausties un nebaidīties eksperimentēt sava tēla veidošanā," komentē grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Lady Gaga fanu reiss, kas 25. novembrī 22:30 aizsāksies Rīgā, klubā Dstyle, dosies uz skandalozās popmūziķes šovu Gdaņskā, Polijā, 26. novembrī, un ceļā autobusos izklaides programmu piedāvās DJ Ella un grupas Triānas parks mūziķi. Fanu reisa biļešu cena šobrīd 38 lati (komplektā ar koncerta biļeti - 99 lati).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!