Foto: DELFI

Piektdienas, 14. jūnija, vakarā pašmāju skandalozais skatuves mākslinieks Sandis Kiops jaunatvērtajā Prese pīles bārā sarīkoja jautru un traku ballīti, kuras ietvaros prezentēja arī dziesmu Ar meitenēm tomēr labāk. Kā ierasts, mūziķis parūpējās par to, lai viesiem nebūtu garlaicīgi.

Šogad leģendārajai dziesmai Pīlādžoga un slavenajam Pīlādžogas spērienam aprit 10 gadi. Par godu apaļajai jubilejai Kiops ar savu grupu Titāniks sarīkoja burziņu, kurā tika demonstrēts Pīlādžogas spēriens visās tā iespējamajās variācijās.

Īpašie pasākuma viesi bija Kiopa draugi Ivo jeb "Tusiņu karalis" un Kaspars jeb Muris, kurš, tērpies stringa biksītēs, burziņa apmeklētājiem nodemonstrēja arī nerātnu striptīzu.

Ballītes karstumā no apģērba sāka atbrīvoties arī pats pasākuma vaininieks, kurš vienmēr paudis diezgan brīvus uzskatus par kailumu.

Vakara gaitā gadījušies arī daži pārpratumi. Kā stāsta Kiops, kad naktī viņš izgājis uz ielas nofotografēties bez krekla, uzradušies policisti, kurus ļoti ieinteresējušas mūziķa pikantās izdarības. Tiesa, pats dziedātājs atbildējis, ka "viņam pie kājas un neko nosodāmu viņš nedarot." Likumsargi devušies prom ar mieru.

Savukārt Sanda draugs Muris, kurš vakara gaitā viesiem nodemonstrēja savu nosauļoto dibenu, tērptu niecīgos stringos, uz pasākuma rīkotāju pat kādā brīdī nedaudz apvainojies.

"Muris atnāca kopā ar draudzeni. Ballītes karstumā mēs ar viņa meiteni sākām nedaudz "spaidīties". Muris laikam apvainojās, jo aizgāja mājās agrāk, bet viņa draudzene vēl palika. Katrā ziņā pasākums izvērtās ļoti jestrs, un bija traki," sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!