Foto: F64

Krievijas populārās meiteņu grupas Serebro dalībnieces ar savu atraktīvo uzvedību un krāšņajiem tērpiem reti kuru spēj atstāt vienaldzīgu, bet, neraugoties uz trijotnes panākumiem, viena no solistēm nolēmusi grupu pamest.

Šonedēļ Sanktpēterburgā notikušā koncerta laikā grupas vienīgā gaišmate Anastasija Karpova (pirmā no kreisās), kura kopā ar Serebro uzstājās piecus gadus, paziņoja, ka nolēmis atstāt grupu un pievērsties solokarjerai, vēsta Krievijas mediji.

"Mēs ļoti priecājamies par Nastju. Saprotam, cik tas viņai ir svarīgs solis, un zinām, cik ilgi viņa uz to ir gājusi," presei paziņojušas pārējās grupas dalībnieces Olga Serjabkina un Jeļena Temņikova.

"Es vēlos pateikties visiem grupas faniem par to, ka šos piecus gadus esat mani atbalstījuši. Man ir liels prieks, ka šo laiku es biju daļa no lielās grupas Serebro pasaules vēstures. Bez šīs pieredzes es nebūtu kļuvusi par to, kas es tagad esmu," aizgājušo laiku novērtējusi pati Anastasija.

Meitenes īpaši uzsvērušas, ka lēmumu akceptējušas gan pašas dziedātājas, gan viņu producents Maksims Fadejevs un šķiršanās notikusi bez liekiem konfliktiem.

Tiesa, meiteņu grupiņas nākotne nav apdraudēta - jau tuvākajā laikā Olgai un Jeļenai pievienosies jauna dalībniece Darja, un plānots, ka drīzumā grupā varētu uzņemt vēl ceturto dalībnieci.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!