Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova klātienē sastapusi pasaulslaveno reperi Akon un tikšanos iemūžinājusi bildē, ar kuru pēc tam padalījās savos sociālajos tīklos.

Simona šobrīd atrodas Libānā, kur piedalās starptautiskajā konkursā Miss World Next Top Model. Skaistumkonkursa ietvaros tā dalībniecēm bija paredzēts apmeklēt koncertu ar melnādainā repera piedalīšanos.

Koncerts notika 22. jūnijā Libānas galvaspilsētā Beirutā, lielajā Forum de Beyrouth koncertzālē, un bija paredzēts katram, kurš par noteiktu summu iegādājās biļeti, taču skaistumkonkursa dalībnieces bija nedaudz priviliģētākā statusā un varēja satikties ar mūziķi arī aizkulisēs.

Kā raksta pati Kubasova, viņai bijis liels pagodinājums klātienē satikt mūziķi. Viņa arī atklāj, ka koncerts esot bijis lielisks un neatkārtojams.

Akon ir amerikāņu reperis, kurš vairākkārt iepinies dažādos skandālos. Viņš izdevis dažus veiksmīgus albumus un sadarbojies arī ar pasaules slavenāko baltādaino reperi Eminemu, taču viņa slavai ir arī kāda ēnas puse - reperis ir bijis ieslodzījumā un izcietis sodu par zādzību un narkotiku uzglabāšanu. Abas šīs tēmas viņš vairākkārt apspriedis savās dziesmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!