Foto: Publicitātes foto
Producents no Latvijas pasniedzis meistarklases Ukrainas spožajai šovbiznesa zvaigznei Ivanam Dornam.

Latvijas producents Aleksandrs Volks nupat kā atgriezies no Kijevas, kur pasniedzis meistarklases Ukrainas pēdējā laika spožākajai šovbiznesa zvaigznei, vienam no mūsdienīgākajiem mūziķiem Ivanam Dornam, portālu "Delfi" informēja mikrofonu meistari.

Dorna "Meistardarbnīcā" triju dienu garumā notikušas Latvijas producenta Aleksandra Volka un Igaunijas skaņu režisora Igora Volka meistarklases, kurās viņi atklājuši savus unikālos skaņveides principus un metodes darbā ar jebkāda veida mūziku.

"Ar šo divu burvīgo cilvēku ierašanos mūsu meistarklasēs, es sapratu, kā izskatās apjomīga skaņa, kas tas ir un kāpēc. Es atbildēju sev uz daudziem jautājumiem! Tas viss bija izdarīts ar mīlestību, milzīgu pieredzi un svarīgiem morāles un kultūras akcentiem katrā no mums," saka Ukrainas zvaigzne, kurš nolēmis sadarbību ar Volkiem turpināt un izmantot viņu radīto skaņu tehniku.

Latvijā ražotie Aleksandra un Igora Volku mikrofoni esot vienīgie pasaulē, kas spēj ierakstīt pilnīgi visas skaņas uz planētas - no "Harley Davidson" motora rēkoņas līdz pat smalkākajam kukainītim pļavā. Katrs mikrofons ir roku darbs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!