Pirmdienas, 23. marta, vakarā kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznēm pievienosies populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna. Savā debija sērijā viņa ne tikai izrādīs savu mājokli, bet arī dalīsies emocijās par šī gada "Eirovīzijas" konkursa atcelšanu.

"Astoņus gadus es esmu centusies, cīnījusies, un tad vienkārši notiek kaut kāda dabas kataklizma, un viss. Tu tur neko nevari izdarīt," emocijās dalās Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā gan neraudāšot, jo esot jau izraudājusies.

"Man ir visas tiesības to darīt. Pirmām kārtām – esmu sieviete un otrām kārtām – esmu cilvēks, emocionāla būtne. Protams, ka es pārdzīvoju," godīgi atzinusi skatuves māksliniece. Viņa ziņu par "Eirovīzijas" konkursa atcelšanu salīdzina ar ilgi kārotu un ļoti dārgu konfekti, kuru beidzot dabūjusi, bet pēkšņi tā tiek izrauta no rokām.

"Manuprāt, tas ir mazliet kaut kāds stulbums – nevajadzēja to visu pārcelt uz nākamo gadu, bet taisīt jūnijā vai rudenī," spriež Samanta. Viņa apšauba arī konkursa organizatoru argumentus, ka, ja šī gada konkurss notiktu rudenī, uzvarētājvalsts nepaspētu pienācīgi sagatavoties nākamā gada konkursam.

"Nav jau akmenī kalts, ka "Eirovīzija" vienmēr jātaisa maijā. 64 gadus pēc kārtas "Eirovīzijā" vienmēr viss ir bijis kārtībā, bet tagad pēkšņi izdomā atcelt. Sviests. Šis man vēl ilgi sekos līdzi, sāpēs un gruzdēs," emocijas nav slēpusi Samanta.

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka Eiropas raidorganizāciju apvienība pēc vairāk nekā nedēļu ilgas situācijas analīzes 18. martā paziņoja par lēmumu šī gada festivālu Roterdamā tomēr atcelt Covid-19 pandēmijas dēļ.

Tomēr Samantas Tīnas dzīvē netrūkst spilgtu notikumu arī bez "Eirovīzijas dziesmu konkursa – kādas ir viņas attiecības ar pašiem tuvākajiem? Kādi radoši izaicinājumi viņu gaida? Kā Samanta sadzīvo ar popularitāti un kas patiesībā slēpjas zem spilgtās un koķetās ārienes? "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem kanālā "STV Pirmā!" no pirmdienas līdz pat ceturtdienai būs ekskluzīva iespēja sekot līdzi gan dziedātājas ikdienai, gan profesionālajām gaitām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!